White Dinner Gala | Stop Pesten NU

084-8340086

White Dinner Gala

Jouw stem telt

Het is verbazingwekkend hoe krachtig jouw stem kan zijn voor degenen die het slachtoffer zijn van pesten. Als jij je uitspreekt tegen pesten, ben jij een lichtend voorbeeld voor hen. Jouw woorden en daden hebben de kracht om anderen te inspireren en een positieve verandering teweeg te brengen.

Samen sterk tegen pesten

We vinden het geweldig als jij wil helpen. Of het nu gaat om het delen van persoonlijke verhalen, het bieden van herkenning of het creëren van unieke content op jouw eigen manier, jouw bijdrage maakt echt een verschil. We staan open voor samenwerking en zijn bereid om met jou mee te denken over hoe jij jouw steun kunt verlenen op een manier die bij jou past

Je kunt mij altijd bereiken

Of je nu ideeën hebt voor samenwerkingen, vragen hebt of gewoon meer wilt weten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt me bereiken op telefoon 06-20017161 of stuur een e-mail naar patricia@stoppestennu.nl.

Ik kijk ernaar uit om van je te horen. Lieve groet, Patricia Bolwerk

Stel je eens voor dat je je elke dag wakker wordt met een loodzwaar gevoel in je borst.

Het is alsof er een donkere wolk boven je hoofd hangt, die maar niet lijkt te verdwijnen. Voor veel jongeren is dit helaas de harde realiteit van online pesten. Ze worden continu geconfronteerd met haatdragende opmerkingen, vernederende berichten en zelfs bedreigingen, die dag en nacht doorgaan, zonder enige rust.

Het voelt alsof ze gevangen zitten op de bodem van een diepe afgrond, waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt. Het leven verliest zijn kleur en hoop lijkt ver te zoeken. Ze voelen zich alleen op de wereld, alsof niemand hun pijn begrijpt. Zelfs bij leraren, ouders en opvoeders durven ze hun hart niet uit te storten, uit angst voor veroordeling en 'victim blaming'. Het gevoel van eenzaamheid en onbegrip kan verwoestend zijn voor hun geestelijke gezondheid.

Maar er is hoop. Met jouw hulp en steun kunnen we een platform bieden waar deze jongeren zich gehoord voelen, waar ze begrepen worden en waar ze niet alleen staan in hun strijd tegen online pesten. Samen kunnen we een verschil maken, een veilige digitale omgeving creëren waarin jongeren zich gesteund voelen en waarin hun stem gehoord wordt.

Door deel te nemen aan ons initiatief kunnen we samen een lichtpuntje zijn in de duisternis waarin deze jongeren zich bevinden. 

Laten we samen bouwen aan een wereld waarin online pesten geen kans meer krijgt, en waarin jongeren weer kunnen dromen van een hoopvolle toekomst.