Open Dag Go Ahead Eagles samen met Eagles4Deventer en SportMPower | Stop Pesten NU

084-8340086

Open Dag Go Ahead Eagles samen met Eagles4Deventer en SportMPower

Stop Pesten Nu werkt veelvuldig samen met Jeroen van de Ven, de Eagles4Deventer en SportMPower

Bezoekersrecord op schitterende Open Dag

De Open Dag van Go Ahead Eagles 2014 heeft het bezoekersrecord gebroken. Nooit kwamen er ruim 13.000 supporters naar het jaarlijkse evenement op de burelen van de Adelaarshorst. Het uitstekende weer en de vele leuke activiteiten op het extra ruim opgezette Open Dag-terrein zorgden ervoor dat iedereen een schitterende dag beleefde.


Al om kwart voor elf meldden zich de eerste supporters bij het Home of Football-hek aan de Vetkampstraat. De traditionele kledinguitverkoop zorgde ervoor dat ook dit jaar, nadat Kolder en Vriends de poort openden, tientallen mensen richting de kraam renden. Achter hen volgden gaandeweg de dag nog duizenden mensen.

kolderopendag
Aanvoerder Marnix Kolder heet de bezoekers welkom.

Op het Open Dag-terrein kwam jong en oud aan zijn of haar trekken. Handtekeningenjagers ontwaarden de spelers al snel tussen de kramen, en ook later bij de signeersessie in het hoofdgebouw konden de laatste krabbels worden gescoord. Dit jaar was de diversiteit in kramen groter dan ooit. Zo kon er worden gebruld voor Go Ahead Eagles in de kraam van hoofdsponsor Drukwerkdeal.nl, en gaf stichting Niet te Kraken informatie over hun museumplannen. Ook Alex Schalk waagde bij eerstgenoemde een poging zo hard mogelijk te brullen. "Ja, even juichen, hè", lachte hij. "Wat een prachtige dag dit. Zóveel mensen!" 

 

Bron en lees verder: http://www.ga-eagles.nl/nieuws-2/410-bezoekersrecord-op-schitterende-open-dag