Onze organisatie | Stop Pesten NU

Wie zijn wij?

Stichting Stop Pesten Nu wordt op dit moment volledig gerund door vrijwilligers en de betrokkenheid van vele enthousiaste Ambassadeurs. Wij zijn een enthousiast klein team dat door Patricia Bolwerk wordt aangestuurd. Tijdens de evenementen maken wij gebruik van meerdere vrijwilligers maar deze oproepen vinden plaats per evenement.

Onze planning voor 2019

Wij zijn de druk bezig om Stop Pesten Nu verder te professionaliseren. Onze doorlooptijden zijn wellicht langer dan u gewend bent maar dit komt doordat wij volledig met vrijwilligers werken die zich slechts een beperkt aantal uur per week kunnen inzetten voor ons. Hierdoor zijn onze doorlooptijden langer, maar dit maakt ons niet minder enthousiast! Wij merken dat onze projecten iedere keer weer met veel passie, betrokkenheid en inzet worden neergezet. Wij ontvangen ook regelmatig bedrijven/sponsoracties die ons werk zien, in ons geloven en ons een zeer warm hart toedragen. Dit kan in de vorm van sponsoring of ondersteuning (zie sponsoring of doneren). Wij zijn hier ontzettend dankbaar voor!

Met een Raad van Toezicht gaan wij nu op naar de volgende ronde voor Stichting Stop Pesten Nu. Er is heel veel bereikt in 2018 en veel georganiseerd achter de schermen en nu gaan wij weer verder. 1e helft 2019 zijn wij hiermee bezig: KvK, statuten, directiereglement, businnesplannen en vervolgens gaan wij de ANBI status aanvragen en het CBF keurmerk.

Op dit moment is Stop Pesten Nu nog volledig afhankelijk van giften/sponsoring en het werk van vrijwilligers. Wij ontvangen nog geen fondsen/subsidies.

U kunt ons enorm helpen en steunen . . . Elke gift is welkom!

 

Jaarrekening 2017

Jaarrekening 2017 Stichting Stop Pesten Nu

Raad van Toezicht Stop Pesten Nu

Mirjam van den Brand 

Mirjam van den Brand Raad van Toezicht

Heleen Mackenbach

Heleen Mackenbach Raad van Toezicht Stichting Stop Pesten Nu

Lex Bolwerk (penningmeester)

Lex

 

Ons Team

Patricia  (directeur bestuurder) oprichtster en drijvende kracht

Patricia Bolwerk, directeur/bestuurder Stichting Stop Pesten Nu en tevens Oprichtster

Peter (website)

Jacqueline (administratie & webshop)

Laura (PR & Communicatie medewerker)

Martin (tekstschrijver en illustrator)

Jiska (beleid)

Froos (adviseur)

Froos Vullings adviseur Stichting Stop Pesten Nu

Mark (beleid en sales)

Oscar (ICT)