Onze organisatie | Stop Pesten NU

Wie zijn wij?

Stichting Stop Pesten Nu wordt op dit moment volledig gerund door vrijwilligers en de betrokkenheid van vele enthousiaste Ambassadeurs. Wij zijn een enthousiast klein team dat door Patricia Bolwerk wordt aangestuurd. Tijdens de evenementen maken wij gebruik van meerdere vrijwilligers maar deze oproepen vinden plaats per evenement.

Onze planning voor 2018

  • Wij zijn de druk bezig om Stop Pesten Nu verder te professionaliseren. Onze doorlooptijden zijn wellicht langer dan u gewend bent maar dit komt doordat wij met vrijwilligers werken die zich slechts een beperkt aantal uur per week kunnen inzetten voor ons. Ook al zijn onze doorlooptijden soms langer, dat maakt ons niet minder enthousiast! Wij merken dat onze projecten iedere keer weer met veel passie, betrokkenheid en inzet worden neergezet. Wij ontvangen ook regelmatig bedrijven/sponsoracties die ons werk zien, in ons geloven en ons een zeer warm hart toedragen. Dit kan in de vorm van sponsoring of ondersteuning (zie sponsoring of doneren). Wij zijn hier ontzettend dankbaar voor!
  • In 2018 zijn wij op de achtergrond druk bezig met het aanpassen van ons organisatiemodel, o.a. gaan wij over van een Bestuursmodel naar een Raad van Toezichtmodel (vacatures volgen binnenkort) en het schrijven van onze businessplannen. 
  • Vervolgens gaan wij de ANBI status aanvragen en het CBF keurmerk.
  • Daarnaast zijn wij ook druk bezig met de campagne met het oranje spaarvarken van Kinderen voor Kinderen en diverse Eredivisie en Eerste Divisieclubs zoals: PSV, FC Groningen, Heerenveen, Willem II, FC Emmen en nog vele anderen voor onze nieuwe campagne 2e helft 2018.
  • Op dit moment is Stop Pesten Nu nog volledig afhankelijk van giften/sponsoring en het werk van vrijwilligers. Wij ontvangen nog geen fondsen/subsidies. Ook hier willen wij de mogelijkheden voor uitzoeken in 2018.

U kunt ons nu al helpen en steunen om samen een vuist te maken om pesten te stoppen, om samen te zeggen: Stop Pesten Nu!  Elke gift is welkom!

 

 

 

Jaarrekening 2017

Jaarrekening 2017 Stichting Stop Pesten Nu

Team Stop Pesten Nu

 

Patricia (oprichtster en drijvende kracht)

Patricia Bolwerk, directeur/bestuurder Stichting Stop Pesten Nu en tevens Oprichtster

Peter (website)

Jacqueline (administratie & webshop)

Lex (administratie)

Laura (PR & Communicatie medewerker)

Martin (tekstschrijver en illustrator)

Jiska (beleidsmedewerker)

Mark (beleid en sales)

Oscar (ICT)