Workshop Effectief omgaan met lastig gedrag op de werkvloer | Stop Pesten NU

084-8340086

Workshop Effectief omgaan met lastig gedrag op de werkvloer

Lastig gedrag op de werkvloer kan een ernstige impact hebben op de algehele werksfeer, de productiviteit van medewerkers en zelfs de veiligheid op de werkplek. Ontdek hoe je dit gedrag kunt herkennen en effectief kunt aanpakken met onze inspirerende workshop!

Onze workshop is speciaal ontworpen voor directieleden, leidinggevenden, HR-professionals, leden van de ondernemingsraad en teamleiders. Tijdens deze training bespreken we de gevolgen van lastig gedrag, zoals pesten, op de werkvloer, bieden we inzicht in de feiten rond pestgedrag en leren we hoe je proactief kunt ingrijpen om pesten te voorkomen. We gaan dieper in op verschillende vormen van lastig gedrag en leggen het onderscheid uit tussen pesten en plagen.

Onze workshop beslaat één dagdeel en kan op locatie worden gegeven voor groepen tot 12 personen. Samen zetten we de eerste stap naar een werkomgeving waarin iedereen zich veilig, gerespecteerd en betrokken voelt.

Kosten en duur

  • Duur: 3 tot 4 uur
  • Kosten: € 595,- (exclusief btw en eventuele reis- en parkeerkosten van de trainer) per persoon
  • Maximum aantal deelnemers per workshop: 12 personen

Wij streven ernaar om interactieve workshops aan te bieden die een diepgaand begrip en praktische vaardigheden bieden om lastig gedrag op de werkvloer effectief aan te pakken.