Steun het enige Erkende Goede Doel tegen Pesten

084-8340086

Steun het enige Erkende Goede Doel tegen Pesten

Maak een wereld zonder pesten mogelijk. Uw bijdrage, groot of klein, is essentieel in onze missie om pesten te stoppen. Stop Pesten Nu, erkend door het CBF en UNESCO, is volledig afhankelijk van donaties en giften om ons cruciale werk voort te zetten.

Steun Stop Pesten Nu in haar strijd tegen pesten

Hoe u kunt helpen

(*) Een ANBI stichting betaalt geen schenk- en erfbelasting. Donateurs mogen giften aftrekken voor inkomsten- of vennootschapsbelasting. Lees meer over de ANBI belastingvoordelen.

 

Dit willen wij bereiken ... Dit gaven we uit in 2023

Dit willen wij bereiken jaarcijfers 2023

Zo bereiken wij ons doel ... Doelbesteding 2023

Zo bereiken wij ons doel 2023

Zo komen wij aan ons geld ... 2023

Zo komen wij aan ons geld 2023

Jaarverslag 2023

Download ons jaarverslag via deze link of klik op afbeelding. 

Waarom uw steun onmisbaar is

  • Erkend en betrouwbaar
    Als het enige Erkende Goede Doel tegen pesten in Nederland, voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen. Onze inzet is internationaal erkend door UNESCO en de Koninklijke Bibliotheek.
  • Belastingvoordelen
    Als ANBI Stichting bieden wij aanzienlijke belastingvoordelen voor donateurs. Bereken uw voordeel met onze ANBI-rekenmodule.
  • Diverse steunmogelijkheden
    Of het nu gaat om een eenmalige gift, nalatenschap, of het starten van een crowdfunding actie, elke bijdrage helpt ons in de strijd tegen pesten.

Elke bijdrage helpt ons om pesten te stoppen en de toekomst van vele kinderen en volwassenen positief te beïnvloeden. Samen kunnen we een veiligere en vriendelijkere wereld creëren.

 

Wat maakt Stichting Stop Pesten Nu uniek?

CBF keurmerk Stichting Stop Pesten Nu Erkend Goed Doel tegen PestenErkend Goed Doel 

De CBF-Erkenning is hét keurmerk voor goede doelen in Nederland. Erkende Goede Doelen laten zich vrijwillig toetsen. Alleen goede doelen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen krijgen de Erkenning. Toezichthouder CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving) controleert dit.. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen. Als Erkend Goede Doelen organisatie, krijg je na de erkenning het Erkenningspaspoort en opname in het officiële Register Erkende Goede Doelen
 

Unesco  heeft Stop Pesten Nu opgenomen als digitaal werelderfgoedKB heeft Stop Pesten Nu opgenomen als digitaal werelderfgoedDigitaal erfgoed UNESCO

Met trots laten wij weten dat www.stoppestennu.nl officieel is opgenomen als digitaal erfgoed van UNESCO door de Koninklijke Bibliotheek (KB) en hiermee is onze website internationaal erkend. Deze erkenning onderstreept het belang van ons werk in de strijd tegen pesten en online pesten. Sinds 15 februari 2017 wordt onze waardevolle informatie, die een belangrijk deel vormt van de Nederlandse cultuur en maatschappij, gearchiveerd en bewaard voor toekomstige generaties.  

Deze unieke status benadrukt de noodzaak en het belang van uw steun aan Stop Pesten Nu, zodat we ons essentiële werk kunnen voortzetten en onze impact kunnen blijven vergroten.

ANBI

 

ANBI

Als ANBI Stichting hoeven wij geen erf- of schenkbelasting af te dragen, en donateurs kunnen giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Gebruik onze ANBI-rekenmodule om te zien hoeveel een gift aan Stop Pesten Nu je netto kost na belastingvoordelen.

Lid van Goede Doelen NederlandGoede Doelen Nederland

Goede Doelen Nederland is de brancheorganisatie voor erkende goede doelen. Zij zetten zich in voor het maatschappelijk draagvlak van en het publieksvertrouwen in goede doelen zodat zij professioneel en in onafhankelijkheid kunnen werken aan hun missie.Bekijk onze leden pagina.

 

In 2022 besteedde wij 95% aan onze doelstellingen

Stichting Stop Pesten Nu is volledig afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Wij ontvangen (nog) geen subsidies.

Dit gaven wij uit in 2022 - 95% naar onze doelstellingen - Stichting Stop Pesten Nu

In 2021 besteedde wij 95% aan onze doelstellingen

Stichting Stop Pesten Nu is volledig afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Wij ontvangen (nog) geen subsidies.

Dit gaven wij uit in 2021

Dit besteedden wij in 2021 aan het maatschappelijk doel

Opzeggen donatie Stichting Stop Pesten Nu 

Het is fantastisch dat u in het verleden besloten heeft om Stichting Stop Pesten Nu te ondersteunen met uw donaties. Uw steun is van onschatbare waarde voor ons werk in de strijd tegen pesten. We waarderen uw betrokkenheid enorm. Maar we begrijpen ook dat er situaties kunnen zijn waarin u uw donatie wilt stopzetten. Dat is helemaal begrijpelijk, en we willen het proces zo eenvoudig mogelijk maken voor u. Lees hier verder hoe u uw donatie kunt stopzetten. We willen nogmaals benadrukken hoezeer we uw steun waarderen, en we zijn dankbaar voor de tijd die u aan Stichting Stop Pesten Nu heeft gewijd. Als uw situatie in de toekomst verandert en u overweegt opnieuw te doneren, staan we altijd klaar om u weer welkom te heten. Dank u wel voor alles wat u heeft bijgedragen aan onze missie om pesten te stoppen.

 

 

 

WAARSCHUWING voor NEP verkopen advertenties zogenaamd voor Stop Pesten Nu Let op! Oplichters actief en zij misbruiken onze naam

---> Nep advertentie verkopen zogenaamd voor Stop Pesten Nu
Ook horen wij regelmatig dat organisaties denken dat zij ons steunen door hun logo te plaatsen.

Dit is een veelvoorkomende truc van oplichters die aan de telefoon de schijn wekken dat deze steun ten goede van ons komt. Lees verder >> 

---> Nep inzameling zogenaamd voor Stop Pesten Nu
Er zijn steeds meer gevallen waarin particulieren doen alsof ze geld inzamelen voor goede doelen of artikelen verkopen waarvan zij de opbrengsten aan ons doneren. Lees verder >>