Cursussen over Pesten, Online Pesten en Ongewenst gedrag | Stop Pesten Nu

084-8340086

Pesten & Ongewenst gedrag aanpakken: Ontdek het cursusaanbod

Sinds 2021 heeft Stichting Stop Pesten Nu al haar cursussen, workshops en trainingen duurzaam ondergebracht bij Stop Pesten Nu Opleiding & Training. Stop Pesten Nu Opleiding & Training biedt uitgebreide cursussen, workshops en trainingen aan voor verschillende doelgroepen die te maken hebben met pesten en online pesten. Patricia Bolwerk, directeur en oprichter van Stop Pesten Nu, heeft sinds 2011 ervaring in het op maat maken van programma's die de nieuwste inzichten en wetgeving over pesten bevatten, aangevuld met praktische voorbeelden, tips en tools.

Ouderavond

De cursussen richten zich op het herkennen en aanpakken van Pesten, Grensoverschrijdend (ongewenst) gedrag en Online pesten (Cyberpesten of Digitaal Pesten) - Gevaren social media, met een speciale focus op de doelgroepen in onderwijsinstellingen, organisaties, sportverenigingen en zorgcentra. Van basisscholen tot universiteiten, van anti-pestcoördinatoren tot HR-managers, onze programma's zijn ontworpen om de vaardigheden en kennis te vergroten die nodig zijn om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren.

Flexibele deelnamemogelijkheden zijn beschikbaar, waaronder individuele deelname, in-company trainingen en groepssessies.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een van de programma's? Neem dan contact met op met patricia@bolwerken.com en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een wereld zonder pesten.

Patricia Bolwerk, is ook te boeken als spreker via de Speakers Academy®.