Stop Pesten Nu: Cursussen & Trainingen voor Scholen en Bedrijven

084-8340086

Cursus, workshop en training Stop Pesten Nu

Ontdek onze krachtige cursussen en trainingen bij Stop Pesten Nu, gericht op het bestrijden van pesten, online pesten (cyberpesten), en ongewenst gedrag. Onze programma's zijn gebaseerd op diepgaande expertise in pestpreventie en zijn erkend door UNESCO als digitaal wereld erfgoed. Bereid toekomstige generaties voor met essentiële kennis die nog generaties lang van onschatbare waarde zal zijn.

OnderwijsOrganisatiesSportverenigingen

Woonzorgcentra


Patricia Bolwerk als congresspreker over Pesten, Online Pesten en Ongewenst gedrag (grensoverschrijdend gedrag)

Expertise in pestpreventie voor Scholen, Bedrijven, Sportverenigingen en Woonzorgcentra

Op zoek naar effectieve oplossingen voor pesten en cyberpesten (online pesten)? Stop Pesten Nu biedt een uitgebreid aanbod aan cursussen, gastlessen, workshops en ouderavonden die gericht zijn op het voorkomen en aanpakken van pestgedrag, zowel op school als in andere omgevingen.

Thema's

  1. Pesten
  2. Online Pesten (Cyberpesten)
  3. Ongewenst gedrag (Grensoverschrijdend gedrag)

Onze aanpak, diepgaande kennis en blended learning

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van pestpreventie, bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van scholen, bedrijven, sportverenigingen en woonzorgcentra. Onze programma's omvatten niet alleen traditionele in-person sessies, maar ook blended learning en online trainingen, waardoor flexibiliteit en toegankelijkheid worden gegarandeerd.

Waarom Stop Pesten Nu?

  • Erkend door UNESCO: Onze websitel is erkend als digitaal erfgoed van UNESCO door de Koninklijke Bibliotheek, wat onze benaderingen en methodes onderscheidt als essentieel voor toekomstige generaties.
  • Gastlessen, trainingen en workshops: Onder leiding van onze oprichter, Patricia Bolwerk, bieden wij een reeks cursussen en trainingen aan die gericht zijn op de preventie van pesten in educatieve en professionele omgevingen. Patricia, een erkend expert in pestpreventie (verschijnt regelmatig in de Landelijke media). Laat onze ervaren professionals uw instelling bezoeken voor interactieve gastlessen en workshops die leerlingen, medewerkers of bewoners bewust maken van pestgedrag en hen empoweren om het aan te pakken.
  • Ouderavonden: Betrek ouders actief bij het creëren van een veilige omgeving door middel van informatieve ouderavonden waarbij handige tools en strategieën worden gedeeld.
  • Blended learning en Online trainingen: Profiteer van onze blended learning en online trainingen die flexibel, kosteneffectief en gemakkelijk toegankelijk zijn voor alle betrokkenen.

Congresspreker Speakers Academy®

Speakers Academy Patricia Bolwerk
Patricia Bolwerk, is ook te boeken als spreker via de Speakers Academy®

Neem contact op met onze expert

Heb je vragen of wil je meer weten over ons aanbod? Neem direct contact op met Patricia Bolwerk, onze expert in pestpreventie, cyberpesten (online pesten) en het aanpakken van ongewenst gedrag (discriminatie, agressie, seksuele intimidatie en pesten). 

Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een van de programma's? Stuur een bericht naar info 

 

 

Tip van de redactie

Heb je haast? Navigeer dan snel naar:Angela

► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

Tip Stop Pesten Nu

 

Breng snel een bezoekje aan ...

► Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

► Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

► Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

► Ik word gepest, wat kan ik doen