Cursusaanbod Stop Pesten Nu

084-8340086

Cursusaanbod Stop Pesten Nu

Welkom bij het cursusaanbod van Stop Pesten Nu. Ontdek onze effectieve cursussen en trainingen tegen pesten, online pesten (cyberpesten) en ongewenst gedrag (grensoverschrijdend gedrag. Onze cursussen en trainingen zijn geworteld in diepgaande kennis en expertise op het gebied van pestpreventie, een expertise die zodanig erkend is dat onze volledige bibliotheek (website) aan materialen door UNESCO is opgenomen als digitaal wereld erfgoed. Dit betekent dat onze methodes en benaderingen als essentieel worden beschouwd voor toekomstige generaties, en dat de wetenschappers van de toekomst, zelfs over 100 jaar, nog steeds toegang zullen hebben tot onze waardevolle bronnen.

OnderwijsOrganisatiesSportverenigingen

Woonzorgcentra


Patricia Bolwerk als congresspreker over Pesten, Online Pesten en Ongewenst gedrag (grensoverschrijdend gedrag)

Ons doel is om bewustwording te vergroten en praktische oplossingen te bieden die bijdragen aan een veiligere omgeving voor iedereen. Ontdek ons breed scala aan cursussen en trainingen, ontworpen om pesten in alle vormen aan te pakken.

Onder leiding van onze oprichter, Patricia Bolwerk, bieden wij een reeks cursussen en trainingen aan die gericht zijn op de preventie van pesten in educatieve en professionele omgevingen. Patricia, een erkend expert in pestpreventie, verschijnt regelmatig in de media en gebruikt haar platform om bewustzijn en verandering te bevorderen.

Bij Stop Pesten Nu begrijpen we het belang van een veilige leer- en werkomgeving. Wij zijn toegewijd aan het bestrijden van pesten, online pesten en ander ongewenst gedrag. Met onze diepgaande cursussen en workshops leren diverse doelgroepen hoe ze deze problematiek effectief kunnen herkennen en aanpakken.

Thema's

  1. Pesten
  2. Online Pesten (Cyberpesten)
  3. Ongewenst gedrag (Grensoverschrijdend gedrag)

 

Doelgerichte trainingen voor elke sector

Flexibele deelnamemogelijkheden zijn beschikbaar, waaronder individuele deelname, in-company trainingen en groepssessies.

 

Breed aanbod

Onze cursussen behandelen alle aspecten van pesten en online pesten. Van basisworkshops tot diepgaande trainingen voor professionals, wij bieden onderwijs dat is afgestemd op verschillende behoeften en ervaringsniveaus.

Flexibele leeropties

We begrijpen dat toegankelijkheid cruciaal is. Daarom bieden we onze trainingen aan in verschillende formaten, waaronder online cursussen, trainingen in kleine groepen, en sessies op locatie. Kies de optie die het beste bij uw schema en leerstijl past.

Praktijkgerichte aanpak

Onze cursussen zijn interactief en gericht op het ontwikkelen van praktische vaardigheden die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Deelnemers verlaten onze trainingen niet alleen met kennis, maar ook met concrete tools om pestgedrag effectief te adresseren en te voorkomen.

Maatwerk voor jouw specifieke behoeften

Veel van onze cursussen en workshops worden op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie of team. Kies uit online training, face-to-face sessies of een combinatie van beide, afhankelijk van wat het beste past bij jouw leerstijl en beschikbaarheid.

Congresspreker Speakers Academy®

Speakers Academy Patricia Bolwerk
Patricia Bolwerk, is ook te boeken als spreker via de Speakers Academy®

Neem contact op met onze expert

Heb je vragen of wil je meer weten over ons aanbod? Neem direct contact op met Patricia Bolwerk, onze expert in pestpreventie, cyberpesten (online pesten) en het aanpakken van ongewenst gedrag (discriminatie, agressie, seksuele intimidatie en pesten). 

Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een van de programma's? Stuur een bericht naar info