Bedankt voor de donaties! | Stop Pesten NU

084-0035994

Bedankt voor de donaties!

Bedankt voor de donaties die wij hebben mogen ontvangen. Wij zijn hier super blij mee aangezien Stichting Stop Pesten Nu volledig afhankelijk is van giften (wij ontvangen geen subsidies) en het werk van vrijwilligers. Deze donaties willen wij even highlighten:

  • Drie leerlingen van onze school, Suzanne van der Els, Janneke Melis en Linde Vos, maakten een voorstelling over dit thema met de titel “Waar de rest begon”. Om een groot publiek aan te spreken (jongeren, ouders, leerkrachten)werd er geen entreegeld gevraagd. Wel vroegen ze bezoekers een vrijwillige bijdrage te leveren voor Stichting Stop Pesten Nu. Op onderstaande foto zie je de kanjers met onze Ambassadrice Dominique Gruters, ze hebben meer dan Eur 500,- bij elkaar gekregen. Wat een toppers!!! 
     
  • Daarnaast hebben wij ook nog een donatie gekregen van Eur 500,-. Deze persoon wil liever anoniem blijven maar wij zijn zeer dankbaar dat zij aan ons dacht. Wel is het jammer dat dit is ontstaan doordat zij is weggepest op haar werk. Zij had bij haar werkgever bedongen dat zij geld naar Stichting Stop Pesten Nu moesten overmaken. Wij haddden uiteraard liever gehad dat zij niet gepest zou zijn op haar werk!

 

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):