Vacature Social Media Marketeer | Stop Pesten NU

084-0035994

Vacature Social Media Marketeer (vrijwilliger)

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger die voldoet aan onderstaand functieprofiel, dan zijn we op zoek naar jou.

Social Media Marketeer  (vrijwilliger)

Waar wij ons voor inzetten:

Stichting Stop Pesten Nu (SPN) organiseert verschillende soorten bijeenkomsten gericht op preventie en voorlichting met als doel om pesten te bestrijden. Het is namelijk belangrijk om alle partijen die te maken kunnen krijgen met pesten voor te lichten. Allemaal kunnen zij op hun eigen manier Stop! leren zeggen tegen pesten.

Functie-omschrijving:

Wil jij die out-of-the box Online Marketeer worden bij Stichting Stop Pesten Nu? Invulling geven aan de social media kanalen om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk buzz wordt ontwikkeld in de markt. Jij wordt verantwoordelijk voor de online website strategie. Je ondersteunt hierbij de lancering van Stop Pesten Nu, het opstarten van alle social media activiteiten, maar ook overige marketing activiteiten. Dit houdt in dat je samen met je collega verantwoordelijk bent voor alle social media. Je krijgt de mogelijkheid om als 'community manager' de interactie op onze social media kanalen te stimuleren, te onderhouden en om boeiende innovatiecontent te verspreiden. Als beheerder van de website heb je tevens een belangrijke verantwoordelijkheid om bezoekers de juiste informatie te presenteren. De website is een van onze belangrijkste communicatiekanalen waarbij content continue geoptimaliseerd moet worden om traffic te genereren. Het is voor de marketeer belangrijk om out-of-the box te denken, trends te signaleren en ontwikkelingen rondom online marketing toe te passen in de organisatie.

Functie-eisen:

  • Je volgt of hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond in de richting marketing/communicatie;
  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal uitstekend, hebt gevoel en talent voor tekstschijven;
  • Je hebt affiniteit met online marketing/social media;
  • Je hebt ervaring in community management en het managen van social media accounts;
  • Je bent creatief een flexibele werkinstelling Woonachtig in Deventer of omgeving

Aantal uren per week:

Wij zoeken iemand die zich maximaal 4 uur per week in wil zetten voor onze Stichting. De werktijden kun je zelf bepalen .

Echt iets voor jou:

Wil je meer informatie of direct solliciteren stuur dan een motivatiebrief met CV naar personeelszaken@stoppestennu.nl