Stop Pesten Nu Opleiding & Training | BOLWERKen

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Workshops en Thema bijeenkomsten over Pesten & Online Pesten

Congresspreker * Gastlessen * Lezingen * Ouderavonden * Studiedagen * Trainingen

Patricia Bolwerk

* Congresspreker * Thema bijeenkomsten * Lezingen * Ouderavonden * Studiedagen * Gastlessen 

* Workshops * Zoom of Teams bijeenkomsten *

 

 

De voorlichtingen hebben verschillende vormen met als hoofddoel: 

Kennis & inzichten bij de deelnemers te vergroten over pesten of online pesten gericht op bewustwording en preventie en wat kan ik doen? 

 

Er zijn vele mogelijkheden om bij pesten, online pesten (cyberpesten) en de online gevaren op social media stil te staan hiervoor maken wij gebruik van verschillende werkvormen tijdens de interactieve bijeenkomsten (o.a. rollenspellen, video's, powerpoint, stellingen, creatieve opdrachten) er is veel gelegenheid om ervaringen te delen en voor het stellen van vragen.

Daarnaast is het ook mogelijk om gedurende het gehele traject van beleid tot de operatie ondersteuning te krijgen door middel van een gefaseerde aanpak van voorlichting, screening & individuele coaching om pesten (en ander ongewenst gedrag) te voorkomen en te stoppen. 

 

Congresspreker * Gastlessen * Lezingen * Ouderavonden * Studiedagen * TrainingenPesten

Wat is het verschil tussen plagen en pesten? Welke rollen zijn er bij pesten? Vormen van pesten? Wat kan je doen om het pesten te stoppen (afhankelijk per doelgroep andere tips)? Waar kan je terecht?

 

* Congresspreker * Thema bijeenkomsten * Lezingen * Ouderavonden * Studiedagen * Gastlessen 

* Workshops * Zoom of Teams bijeenkomsten *

 

 

Online Pesten / Cyberpesten

Wat is cyberpesten (online pesten)? Welke social media zijn er? Wat kan er online gebeuren en gevaren? Wat kan je doen tegen cyberpesten? Waar kan je terecht?  

 

 

Alle ontwikkelde trainingen, opleidingen, workshops, thema bijeenkomsten van Stichting Stop Pesten Nu zijn duurzaam ondergebracht bij BOLWERKen & Stop Pesten Nu Opleiding en Training (bekijk de recensies). 

* Voor al onze activiteiten geldt: de tarieven zijn exclusief reis-, verblijf- en parkeerkosten

** Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden en Annuleringsvoorwaarden van toepassing

*** Recensies BOLWERKen & Stop Pesten Nu Opleiding en Training

 

Voor interventies op scholen verwijzen wij u naar de antipestprogramma's in de databank Effectieve Jeugdinterventies van het Nederlands Jeugd Instituut (NJI). 

Leuk weetje ->

Alle inkomsten bij  BOLWERKen & Stop Pesten Nu Opleiding en Training  vloeien 100% terug naar Stichting Stop Pesten Nu! Met de trainingen, workshops, opleidingen, thema bijeenkomsten enz. steunt u dus tegelijkertijd Stichting Stop Pesten Nu. 

Alle inkomsten van BOLWERKen vloeien 100% naar Stichting Stop Pesten Nu