Cursusaanbod thema's Pesten, Ongewenst gedrag, Online Pesten

084-8340086

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Cursusaanbod - Workshops - Trainingen - Voorlichtingen

Sinds 2021 heeft Stichting Stop Pesten Nu al haar cursussen, workshops en trainingen duurzaam ondergebracht bij Stop Pesten Nu Opleiding & Training. Patricia Bolwerk, directeur en oprichter van Stichting Stop Pesten Nu, heeft meer dan 10 jaar ervaring in het op maat maken van cursussen en workshops voor verschillende doelgroepen, ongeacht de leeftijd, die met pesten te maken hebben. Ze brengt de nieuwste inzichten en wetgeving met praktische voorbeelden, tips en tools om pesten aan te pakken. De cursussen richten zich op het herkennen en erkennen van pesten, online pesten of ongewenst gedrag, gevolgd door praktische oplossingen.

Ouderavond

 "Wie zich bewust is van zijn gedrag, kan dit aanpassen." 

Patricia gelooft erin dat de sleutel tot het creëren van een veilige omgeving ligt in de vaardigheden & kennis van de keyfunctionarissen om de groep heen  (zie doelgroepen). Er is geen situatie geweest die te complex was voor onze aanpak, Patricia heeft altijd haar volledige toewijding en expertise ingezet om elke uitdaging aan te gaan.

Thema's

 1. Pesten

 2. Grensoverschrijdend gedrag - Ongewenst gedrag

 3. Online pesten (Cyberpesten of Digitaal Pesten) - Gevaren social media 

Doelgroepen

 • Onderwijs van basisscholen tot universiteiten
  ​Anti-pestcoördinator (APC), Mentoren, Aanspreekpunt pesten (AP), Intern begeleider (IB'er), Onderwijzend personeel (OP'ers), PABO studenten, Onderwijsassistenten, 
  Niet-onderwijzend personeel,(NOP'ers) , medewerkers overblijf (TSO), Medezeggenschapsraad (MR)
 • Organisaties
  Human Resources (HRM), Management & Directie, Ondernemingsraad (OR)
 • Sportverenigingen
  Bestuur, Trainers, Coaches
 • Woonzorgcentra en verpleeghuizen
  ​B
  estuur, Management en Personeelsleden
 • Overig
  Patricia heeft hoogstwaarschijnlijk nog geen doelgroep gevonden waarvoor ze geen cursus heeft ontwikkeld, waaronder: Pedagogisch medewerkers, Leerplichtambtenaren (LPA), Kind- en Jongerenwerkers, Jeugdhulpverleners, Sociaal werkers, Jeugdcoaches, Buitenschoolse opvang (BSO), Korps Mariniers, begeleid wonen.

Flexibele deelnamemogelijkheden

Of u nu individueel wilt deelnemen, een in-company training voor uw organisatie overweegt, of samen met gelijkgestemden wilt leren, wij bieden diverse opties. U krijgt ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen voor een verfrissende leerervaring.

Congresspreker via Speakers Academy®

Patricia Bolwerk, is ook te boeken als spreker via de Speakers Academy®.

Meer informatie?

je nu geïnteresseerd bent in een workshop, voorlichting, training, ouderavond of iets anders, Patricia is hier om je te begeleiden. Ontdek nieuwe perspectieven, stel je vragen en ontdek samen welke route het beste bij jou wensen past. Mail naar patricia@bolwerken.com en informeer naar de mogelijkheden.