27 januari 2018 Bodycombat Marathon in Etten-Leur voor Stop Pesten Nu | Stop Pesten NU

084-0035994

27 januari 2018 Bodycombat Marathon in Etten-Leur voor Stop Pesten Nu

Een 4 uur durende uitdaging voor de die-hard BodyCombat fanaten en enthousiastelingen tbv Stichting Stop Pesten Nu!

In overleg met de instructors hebben is de marathon opgedeeld 2 blokken van 2 uur met een kleine pauze ertussen. Op die manier kunnen er ook deelnemers 2 uur meedoen in plaats van 4 uur. Verder en eigenlijk het meest belangrijke is dat we de Stichting Stop Pesten Nu! aan de marathon hebben gekoppeld. De opbrengsten van de marathon gaan naar deze stichting net als al eerder in 2016 die wij allen een warm hart toedragen.

Pesten en Body Combat? Wij zeggen volmondig JA; Mensen die Body Combat beoefenen zijn doorzetters, vechters voor verandering. Tijdens de Marathon zullen we grenzen gaan opzoeken, er tegenaan lopen, maar vooral de grenzen proberen te overschrijden. Overschrijden om er beter, sterker en zelfverzekerder te worden. Lichamelijk maar zeker ook geestelijk!

En tijdens het gevecht dat we met onszelf aangaan maken we ook een vuist voor iedereen die niet voor zichzelf kan en durft op te komen.

 

Bedankt weer voor alle organisatie voor dit TOP evenement Henri, wij zijn super dankbaar en blij dat jij dit weer voor ons doet!

 

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):