32-jarige Rick openhartig "Ik heb eigenlijk een redelijk heftige jeugd gehad", | Stop Pesten NU

084-8340086

32-jarige Rick openhartig "Ik heb eigenlijk een redelijk heftige jeugd gehad",

 

De connectie tussen Sylvia Geersen (37) en haar mannen in 'De Bachelorette' wordt steeds sterker, waardoor de gesprekken ook steeds dieper gaan. Het model kan in de nieuwste aflevering, die nu te zien is bij Videoland, haar tranen niet bedwingen.

"Ik voel me vereerd dat deze mannen dit met mij hebben willen delen"

Ook de 32-jarige Rick is bijzonder openhartig tijdens zijn diner met Sylvia als ze vraagt naar zijn leven. "Ik heb eigenlijk een redelijk heftige jeugd gehad", doet hij een boekje open. "Ik was 128 kilo op het toppunt. Ik was heel dik. Ik stotterde heel veel, was erg verlegen en heel erg onzeker." Ook vertelt hij veel gepest te zijn als kind en dat hij na school in elkaar is getrapt. "Ik had op de lagere school alle boxjes die je kon hebben om gepest te worden."

Rick zorgt ook al sinds jonge leeftijd voor zijn moeder, die als hij twaalf is meerdere tia’s krijgt en een hersenbloeding. "Op zo’n jonge leeftijd leren zorgen voor, of moeten zorgen... (…) Ik merk toch dat ik een aardige snauw in m'n hoofd gekregen heb. Als je twaalf bent moet je met vriendjes afspreken, en dat kon toen niet", legt hij uit. Een paar jaar laten haalt hij die 'schade' in en gaat hij flink los met drank en drugs. Dan raakt hij zwaar verslaafd aan cocaïne, maar inmiddels is hij clean. "Hij heeft veel doorstaan en heeft mijn respect daarmee gewonnen", blikt Sylvia later op de avond terug. "Ik voel me vereerd dat deze mannen dit met mij hebben willen delen."

Een geslaagde date dus. Maar bij het aanbreken van een nieuwe dag, hoort ook een nieuwe kans om hoge ogen te gooien. Deze keer is het de 26-jarige Melvin die Sylvia stil weet te krijgen. Hij heeft jarenlang een grote, goedaardige tumor in zijn gezicht die inmiddels deels operatief is verwijderd. En dat wil hij graag delen met zijn wie weet wel toekomstige vrouw.

"Ik heb er vanaf mijn geboorte mee gelopen. Voor corona ben ik behandeld, dus heel veel mensen hebben me niet meer gezien zonder bult", doet hij zijn verhaal. "Ik ben natuurlijk de jongste op dit moment en daarom vind ik juist belangrijk om mijn verhaal te doen, om ook te laten zien dat ik de diepte in kan gaan."

De Bachelorette met Sylvia Geersen zie je elke donderdag exclusief bij Videoland. 

Bron RTL Boulevard

 

Tip van de redactie

Heb je haast? Navigeer dan snel naar:Angela

► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

Tip Stop Pesten Nu

 

Breng snel een bezoekje aan ...

Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

► Ik word gepest, wat kan ik doen