Heftige beelden van mishandeling jongen leiden to afschuw en actie op social media | Stop Pesten NU

Heftige beelden van mishandeling jongen leiden to afschuw en actie op social media

Op Facebook verscheen gisteren een video waarin een groep jongens een andere jongen in elkaar trapt. Zijn smeekbedes te stoppen, worden volledig genegeerd door de groep.

De beelden worden nu op social media gedeeld met de tekst: ‘Laat ze ff uitkijken naar deze stoere boys.’

SCHOKKEND

Er wordt met afschuw op de video gereageerd. Een waarschuwing voor als je de beelden gaat opzoeken (we hebben ze om privacyreden uit dit artikel gehaald), want deze zijn schokkend. Inmiddels hebben twee verdachten van veertien en zestien jaar uit Spijkenisse zich gisteravond gemeld bij de politie.

 

Vandaag circuleert er een van een ernstige van een jongen door een groep. De politie startte een onderzoek naar locatie en betrokkenen. Vanavond meldden zich 2 jongens van 14 en 16 uit Zij zijn aangehouden. 1/2

BONT EN BLAUW

De jongens zijn meteen aangehouden. Ook is contact gelegd met het slachtoffer. De jongen, Tommy genaamd, heeft een gebroken neus, een gescheurd oor en zit onder de blauwe plekken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

CADEAUS EN KAARTEN

Om het slachtoffer een hart onder de riem te steken is Sylvia van Kralingen van de Stichting Waterland Spijkenisse een kaartenactie gestart. De kaarten én cadeaus stromen inmiddels binnen.

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):