‘Het was een nachtmerrie’: de manager van Aaron Carter beweert dat ‘non-stop meedogenloos cyberpesten’ de overleden zanger brak | Stop Pesten NU

084-8340086

‘Het was een nachtmerrie’: de manager van Aaron Carter beweert dat ‘non-stop meedogenloos cyberpesten’ de overleden zanger brak

Aaron Carters manager Taylor Helgeson onthult dat de overleden zanger worstelde met cyberpesten. Aaron Carter, 34, werd op 5 november dood aangetroffen in de badkuip van zijn huis in Lancaster. Naar verluidt was hij destijds omringd door persluchtbussen en pillenflesjes. Hoewel Helgeson eerder had opgemerkt dat hij niet gelooft dat zelfmoord ooit een optie was voor de ‘I Want Candy’-zanger, maar gelooft dat zijn geestelijke gezondheid te lijden had onder pestkoppen op internet. “Het was als een nachtmerrie”, voegde hij eraan toe.

“Het was non-stop. Het was zo meedogenloos en, ja, het deed hem goed. De directeur van Big Umbrella Management zegt: “Ik zou niet zo ver willen gaan om dat helemaal de schuld te geven [for Carter’s death]maar ik heb hem gedurende een lange periode zien afbreken’, meldde pagina zes. dat laat ruimte voor ons om duurzaam, goed te leven.”

‘Je gaat dood’: de verloofde Melanie Martin van Aaron Carter dagen voor zijn dood

Helgeson zegt dat de haat soms de digitale ruimte overstijgt en herinnert zich de keer dat de zanger van ‘Aaron’s Party’ werd lastiggevallen tijdens een liveshow. “Het raakte hem echt”, maar hij liet het niet merken in zijn optreden, maar toen hij eenmaal “achter het podium was, was hij echt verdrietig”, zei de manager. “Hij was niet boos, hij was verdrietig.” Helgeson zei dat Carter dezelfde avond op Twitter ging om over zijn show te posten en “naar dit spul zou kijken en het deed hem veel pijn”, eraan toevoegend dat hij “zichzelf niet van sociale media leek te houden. Helgeson zei dat hij het zelfs aanbood de zanger om zijn sociale media-accounts voor hem te beheren, maar dat zou “nooit gebeuren” omdat Aaron de behoefte voelde om op de haters te reageren.

“Veel dagen had hij het gevoel dat hij iets te bewijzen had”, zegt de manager. “Hij zou gewoon in deze puinhoop kunnen blijven staan.” Helgeson zegt dat hij iedereen waardeert die de overleden zanger veel liefde heeft gestuurd sinds hij is overleden, maar voegt eraan toe dat het “moeilijke deel” is dat hij nog steeds “de andere dingen” ziet. Te midden van alle onrust in het leven van de ‘House of Carter’-aluin, is er altijd gespeculeerd over wie eigenlijk deel uitmaakte van Carters binnenste cirkel, gezien zijn publieke ruzie met broer Nick Carter.

Ook al kreeg de zanger Nick niet rechtstreeks te spreken, het Backstreet Boys-lid was zich ervan bewust dat zijn jongere broer spijt had. “Ik weet dat ze plannen hadden… om bij elkaar te komen, om te vergeven”, zegt de manager. “Ik weet niet precies wanneer, maar ik weet wel dat ze dat wilden, dat was het idee.” Hij concludeert: “[Aaron] zei: ‘Als de tijd rijp is, zullen we dit uitzoeken’, en dat is de ironie, toch? ‘De tijd is rijp.’”

Nick schreef op 6 november een eerbetoon aan zijn overleden broer en schreef: “Ook al hebben mijn broer en ik een gecompliceerde relatie gehad, mijn liefde voor hem is nooit vervaagd. Ik heb altijd de hoop vastgehouden dat hij op de een of andere dag “Ik wil een gezond pad bewandelen en uiteindelijk de hulp vinden die hij zo hard nodig had. Soms willen we iemand of iets de schuld geven van een verlies. Maar de waarheid is dat verslaving en psychische aandoeningen hier de echte boosdoener zijn.”

Denk je aan zelfmoord?

113.nl - We zijn er voor je. 
Je kunt met ons geheel anoniem bellen of chatten. 

Bel gratis 0800-0113

 

Bron

Tip van de redactie

Heb je haast? Navigeer dan snel naar:Angela

► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

Tip Stop Pesten Nu

 

Breng snel een bezoekje aan ...

Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

► Ik word gepest, wat kan ik doen

 

 

Stichting Stop Pesten Nu is het enige Erkende Goede Doel tegen Pesten in Nederland!

CBFGoede Doelen NederlandANBIKBUnesco