Huilende Jenna Ortega bezwijkt onder druk: "gewoon giftig" | Stop Pesten NU

084-8340086

Huilende Jenna Ortega bezwijkt onder druk: "gewoon giftig"

Jenna Ortega is pas 20 jaar maar is nu al een grote naam in Hollywood. De jonge actrice wist voornamelijk door te breken dankzij de populaire Netflix-serie Wednesday, maar ondanks het feit dat ze geniet van het werk, is het niet altijd alleen maar leuk...Ortega zegt dat ze vaker het slachtoffer is van 'internettrollen' en dat ze hier moeite mee heeft. Zo begint ze door te zeggen: "Sociale media kan echt heel lastig zijn, vooral voor jongere mensen. Het is ook zeer manipulatief. Een iemand zegt iets en dan gaan behoorlijk wat anderen daarin mee".

Lastig

Daar blijft het niet bij. Ortega vervolgt door te zeggen dat ze graag grapjes maakt op sociale media, maar wel erg oplet met alles wat ze post, aangezien het snel verkeerd geïnterpreteerd wordt. De actrice gaat verder door te zeggen dat ze nu ook vaker gepest wordt, nu dat ze een grote naam is.

"Sommige mensen zien dat je kwetsbaar bent en verdraaien dit op een manier dat je je echt rot voelt". Op dat moment breekt de actrice in tranen uit: "Het is zo vreemd. Sorry, ik wist niet dat dit ging gebeuren"

"Het is gewoon heel lastig om de perfecte balans te vinden. Hoe kun je zo eerlijk mogelijk zijn zonder dat het negatieve gevolgen heeft voor je eigen gezondheid en welzijn? Het is heel makkelijk om het gevoel te hebben dat je de controle aan het verliezen bent".

 

Bron

Tip van de redactie

Heb je haast? Navigeer dan snel naar:Angela

► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

Tip Stop Pesten Nu

 

Breng snel een bezoekje aan ...

Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

► Ik word gepest, wat kan ik doen