Landelijke Dag tegen Pesten 19 april 2017 | Stop Pesten NU

084-0035994

Landelijke Dag tegen Pesten 19 april 2017

19 april 2017 is de Landelijke Dag tegen Pesten. Noteer deze datum en besteedt extra aandacht aan het stoppen van #pesten met je klas of team (collega's of in de sport).

Natuurlijk is het nodig om elke dag bewust pesten te stoppen maar 1 keer per jaar staan wij even bewust stil bij pesten en de gevolgen van pesten voor zowel de slachtoffers, pestkoppen, meelopers en omstanders. Voor iedereen heeft pesten gevolgen!

Zoals de wetenschappelijke onderzoeken laten zien wordt ons pestgedrag alleen maar erger naar mate we ouder worden. Laten wij verantwoordelijkheid voor onszelf, onze eigen acties nemen en de wereld leuk en gezellig maken voor jou en voor iedereen om jou heen. 

  • Op scholen wordt 1:10 leerlingen gepest
  • Op het werk 1:8
  • In het bejaardentehuis 1:5
    en toch blijven heel veel mensen zeggen pesten is een kleuterding.

Wilt u tips of inspiratie opdoen kijk bij de lessuggesties?

Wij krijgen ook met zeer grote regelmaat de vraag of wij activiteiten binnen o.a. scholen, bedrijven en in de sport door ons kunnen worden begeleid. Dit is zeker ook een mogelijkheid, bekijk ons aanbod hiervoor. Voor elke brache, voor elke tak van sport maken wij maatwerk voorlichtingen. Staat uw doelgroep er niet bij? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):