Michael B. Jordan zet reporter die hem vroeger pestte op zijn plek | Stop Pesten NU

084-8340086

Michael B. Jordan zet reporter die hem vroeger pestte op zijn plek

Ook hier zie je weer wat pesten met iemand doet tot zelfs vele jaren later … Michael B. Jordan zet reporter die hem vroeger pestte op zijn plek. 

Michael is haar woorden duidelijk niet vergeten en Lore’l doet nog haar best om de situatie goed te praten door te zeggen dat ze verkeerd is gequoot. "Want ja, het is overduidelijk dat je het nu gemaakt hebt", lacht ze hem ongemakkelijk toe. Zie video

Michael B. Jordan (36) mag inmiddels een bekende filmster zijn, dat betekent niet dat hij is vergeten waar hij vandaan komt. Als hij voor een fanscreening voor de film 'Creed III' over de rode loper loopt, komt hij een reporter tegen die hem wel héél bekend voorkomt. De vrouw is een voormalig klasgenoot met wie hij niet zulke leuke ervaringen heeft. Terwijl de camera’s draaien ontstaat er een nogal ongemakkelijk gesprek.

Lore'l, een reporter van The Morning Hustle, spot Michael op de rode loper en spreekt hem aan. Ze introduceert hem door te zeggen dat ze elkaar nog kennen van Chad Science Academy in Newark. "Ja, ik was toch een corny gast?" bitst hij haar toe. Hij verwijst hiermee naar een podcastaflevering uit 2021 waarin Lore’l en andere vrouwen over zijn toenmalige relatie met model Lori Harvey praten en hem een 'aardige, corny gast' noemen. 

In de podcastaflevering geeft Lore'l ook toe dat ze hem vroeger heeft gepest omdat hij dezelfde naam heeft als NBA-basketballer Michael Jordan. "Wij gingen samen naar Chad Science in Newark en om eerlijk te zijn hebben we hem ontzettend veel gepest met het feit dat zijn naam Michael Jordan was en hij absoluut geen Michael Jordan was." Volgens Lore’l draagt Michael op school ook een zogeheten 'headshot' bij zich, een foto die is gemaakt voor professionele doeleinden. "Wij kwamen uit de hood en wij maakten hem dan belachelijk. Wat ga je doen met zo’n stomme foto? En kijk waar hij nu is."

Bron RTL Nieuws

#pesten #gepest #stoppesten #stoppestennu
 

 

 

Doelgroep: 
Sport en Vrije Tijd

Tip van de redactie

Heb je haast? Navigeer dan snel naar:Angela

► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

Tip Stop Pesten Nu

 

Breng snel een bezoekje aan ...

Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

► Ik word gepest, wat kan ik doen

 

 

Stichting Stop Pesten Nu is het enige Erkende Goede Doel tegen Pesten in Nederland!

CBFGoede Doelen NederlandANBIKBUnesco