Rapper Snelle - Reünie in de TV uitzending van Beau | Stop Pesten NU

084-8340086

Rapper Snelle ontvangt platina voor zijn lied Reünie in de uitzending bij Beau

Rapper Snelle heeft woensdagavond tijdens de talkshow Beau een platina plaat overhandigd gekregen voor zijn nummer Reünie. Lars Bos, zoals de rapper echt heet, ontving de platina plaat uit handen van zijn idool Thomas Acda. Snelle was te gast in de talkshow van Beau van Erven Dorens om over zijn succes en de oorsprong van het populaire lied te praten. Het nummer Reünie kwam op nummer één in de Single Top 100 en gaat over het pestverleden van de rapper.

De 23-jarige artiest uit Deventer wilde hier in het gesprek niet al te veel over zeggen: "Er zijn wel wat dingen gebeurd. Het ging vooral over buitensluiten en achter je rug om praten. En daar gaat het nummer ook over."

Samen met Stichting Stop Pesten Nu gaat Snelle binnenkort langs op scholen om voorlichting te geven over pesten. Dat doet hij in de aanloop naar de Week Tegen Pesten, die van 23 tot en met 27 september gehouden wordt.

Rapper Snelle wordt live verrast door zijn grote voorbeeld

Acda en De Munnik zijn een grote inspiratiebron voor de 23-jarige rapper. Als verrassing komt verschijnt Thomas Acda om Snelle een platina plaat voor zijn single Reünie te overhandigen!

Rapper Snelle zingt oa Reünie in de TV uitzending van Beau

Bron RTL.XL

Tip van de redactie

Heb je haast? Navigeer dan snel naar:Angela

► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

Tip Stop Pesten Nu

 

Breng snel een bezoekje aan ...

Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

► Ik word gepest, wat kan ik doen