Snelle gaat scholen langs in samenwerking met stichting 'Stop Pesten Nu' en vertelt het verhaal achter zijn hitsingle 'Reünie' | Stop Pesten NU

Scholentour Rapper Snelle ism Stop Pesten Nu

Rapper Snelle schooltour ism Stichting Stop Pesten Nu

Snelle gaat langs voor een scholentour, meld je aan!

Ik ben overweldigd door het succes van ‘Reünie’ en hoe deze persoonlijke boodschap zo goed bij jullie binnen is gekomen. Ik heb in aanloop naar de ‘Week Tegen Pesten’ de handen ineen geslagen met ‘Stichting Stop Pesten Nu’ en zal langs gaan bij drie scholen om in gesprek te gaan met jullie over dit onderwerp.

Wil je dat ik langs kom op jouw school, in jouw klas? Meld je dan nu aan!

Snelle

Snelle gaat in de aanloop naar de 'Week Tegen Pesten', die loopt van 23 tot en met 27 september, een samenwerking aan met de stichting 'Stop Pesten Nu'. De populaire artiest en de stichting slaan de handen ineen naar aanleiding van het succes van Snelle's song 'Reünie', die al bijna twee weken het meest gestreamde liedje is in Nederland en op #2 staat in de Nederlandse Top 40.

Het autobiografische nummer gaat over hoe Snelle zijn pesters van vroeger op school wil laten zien dat hij nu boven hun gepest staat. Met het succes zag de artiest hoeveel mensen ervaringen hebben met pesten en hoe universeel de boodschap van zijn nummer is. Om deze reden start Snelle in samenwerking met stichting 'Stop Pesten Nu' vandaag een winactie, waarbij een aantal schoolklassen een bezoek van de rapper kunnen winnen. Tijdens dit bezoek zal hij met de klas in gesprek gaan over pesten en zal hij uiteraard 'Reünie' ten gehore brengen. Snelle hoopt met de actie dat pesten een bespreekbaar onderwerp wordt in de klas en dat er via die weg een verandering teweeg kan worden gebracht in gedrag.  ---- DEZE WINACTIE IS GESLOTEN ----
Klassen kunnen een bezoek van Snelle winnen en zich aan te melden. 

'"Het is bijzonder dat Snelle een nummer heeft uitgebracht waarvan de boodschap zo goed is opgepakt door een jongere doelgroep, waar dat normaal gesproken erg lastig blijkt te zijn. Het werkt super inspirerend voor jongeren als Snelle inzicht geeft in hoe het voelt om gepest te worden door middel van zijn teksten in 'Reünie'."

Patricia Bolwerk, stichting 'Stop Pesten Nu

Snelle
Het jaar 2019 kende voor Snelle een vliegende start. De Gouden EP 'Beetje Bij Beetje' mocht op steun van onder andere Enzo Knol, Boef en Barend van Deelen rekenen, is al meer dan 61 miljoen keer gestreamd op Spotify en staat al meer dan 30 weken in de Album Top 10. De Dubbel Platina single 'Scars' stond 10 weken lang in de Top 10 van de Nederlandse Charts en was in de Top 20 van de Spotify Global Viral Charts te vinden, de opvolger 'Plankgas' samen met Frenna heeft inmiddels een Platina Status. Op dit moment werkt Snelle hard aan zijn nieuwe album '24', dat dit najaar zal verschijnen. 

Stichting 'Stop Pesten Nu 
In 2010 startte Patricia Bolwerk de stichting 'Stop Pesten Nu' vanuit haar passie om mensen bewust te maken van de gevolgen van pesten. Samen met vrijwilligers maakt zij zich elke dag hard voor het feit dat pesten moet stoppen. De stichting richt zich op preventie en bewustwording en verzorgt daarnaast gastlessen, ouderavonden, studiedagen en geeft advies bij het aanpakken van pesten op het werk. 

Doelgroep: 
Kinderen en jongeren
Professionals

Kenniscentrum Pesten per doelgroep

Doneer button

Stichting Stop Pesten Nu vertrouwt volledig op vrijwillige donaties en de inzet van vrijwilligers om haar belangrijke werk mogelijk te maken. Wij ontvangen geen subsidies, waardoor wij volledig afhankelijk zijn van de steun van mensen zoals u.

Tip van de redactie! Heb je haast? Navigeer dan snel naar:

Angela

► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

Tip Stop Pesten Nu

 

Breng snel een bezoekje aan ...

Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

► Ik word gepest, wat kan ik doen