Stop Pesten Nu zit bij de laatste 3 kandidaten voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer 2015 in Deventer | Stop Pesten NU

084-8340086

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Stop Pesten Nu zit bij de laatste 3 kandidaten voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer 2015 in Deventer

GENOMINEERDEN ‘DEVENTER ONDERNEMER VAN HET JAAR’ BEKEND

Genomineerden ‘Deventer Ondernemer van het jaar’ bekend

Negen ondernemingen in Deventer zijn na een zorgvuldige beoordeling door de vakjury genomineerd voor de prijs van Ondernemer van het jaar 2015. In de categorie Overall Ondernemer zijn Prodes, I’M Architecten en De Hip en De Hipshop genomineerd. In de categorie MVO ondernemer gaat het om JPR Advocaten, Humanitas en Stop Pesten Nu. Voor de Starter van het jaar zijn Visual Punch, Sandpoort en Smaak van Deventer genomineerd. De winnaars worden op 14 oktober tussen 13.00 en 14.00 uur bekend gemaakt op het ondernemersevent Deventer Marktplein.

Stemmen voor publieksprijs

Videomarketingbureau ZoomWorks produceert momenteel portretvideo’s van de genomineerden, zodat iedereen een goed beeld kan vormen van de ondernemers. Van 28 september tot 13 oktober kan op de website van Deventer Marktplein gestemd worden op de kanshebbers. De ondernemer met de meeste stemmen wint de Rabobank Publieksprijs.

Ondernemerspitch voor vakjury

De onafhankelijke vakjury onder leiding van Theodor van der Velde (directeur Saxion Kenniscentrum) kon kiezen uit ruim 50 inzendingen. Op basis van kwalitatieve criteria als ondernemingszin, innovatie, beleid, financiële positie, zichtbaarheid en onderscheidenheid is de vakjury unaniem tot de shortlist gekomen. Deze ondernemers zullen in oktober gaan pitchen voor de vakjury, bestaande uit 10 vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, gemeente Deventer en de prijswinnende ondernemers van 2014, waarna de winnaar wordt bepaald.

Zaken doen op Deventer Marktplein

De Deventer Ondernemersverkiezing maakt onderdeel uit van het ondernemersevent Deventer Markplein. Deventer Marktplein is hét zakelijke evenement voor ondernemers, managers en directeuren uit de regio om te netwerken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Deventer Marktplein biedt naast de Deventer Ondernemersverkiezing een boeiend programma met businesslunch, ondernemerspleinen, topsprekers, challenges en ondernemerscafé.

Aanmelden als deelnemer is nog mogelijk

 

Bron

 

   

  Tip van de redactie

  Heb je haast? Navigeer dan snel naar:Angela

  ► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

  ► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

  ► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

  ► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

  Tip Stop Pesten Nu

   

  Breng snel een bezoekje aan ...

  Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

  Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

  Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

  ► Ik word gepest, wat kan ik doen

   

   

  Stichting Stop Pesten Nu is het enige Erkende Goede Doel tegen Pesten in Nederland!

  CBFGoede Doelen NederlandANBIKBUnesco