B.Yourself kledinglijn van Suze Sta op tegen pesten! Ism B.Nosy | Stop Pesten NU

084-8340086

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

B.Yourself kledinglijn van Suze Sta op tegen pesten! Ism B.Nosy

“Ze zeggen weer dat ik lelijk en raar ben, dat ik stink en dat mijn voetbalpakje nep is. En daar word ik zo onzeker van mam.” Ik kan wel janken als ik dit ‘weer’ te horen krijg, mijn moederhart breekt.

Hartverscheurend was het persoonlijke bericht wat Angelique ter Haar afgelopen jaar op Facebook postte en bovenstaande alinea is er maar een fractie van. Ze vertelde uitgebreid over haar dochter Suze van 9 jaar oud, die gepest wordt. Ze postte het bericht uit onmacht. Haar tekst raakt menig ouder en wordt ook door de media opgepikt. 

Kinderen worden op school veel vaker gepest dan ouders en leerkrachten weten; één op de drie kinderen vertelt er nooit over tegen hun leraar of ouders. Een actueel, groot probleem van alle dag. 
Brandmanager van B.Nosy, Simone de Groot, twijfelt geen seconde na het lezen van het Facebookbericht van Angelique: “Ik wilde al langer iets doen met B.Nosy voor een mooi maatschappelijk doel. Het bericht van Angelique raakte mij, als brandmanager van B.Nosy maar ook als moeder van twee jonge kinderen. Toen ik aansluitend hoorde dat het Suze haar grote wens was om modeontwerpster te worden was het voor mij een simpele optelsom. We nodigden Angelique en Suze uit om te bespreken hoe we samen meer aandacht kunnen geven aan dit belangrijke onderwerp.”

Suze en Stef

Foto hierboven zie je Suze en Stef met de B.Yourself kleding

 

Super leuk en nieuw weetje vers van de pers! 

Suze en Stef zijn vanaf 1 januari 2021 bij ons aangesloten als Junior Ambassadeur Stop Pesten Nu, meer informatie volgt

 

 

Collectie B.Yourself!

Snel ontstond een samenwerking waarbij “jezelf zijn” voorop moest staan. Samen met Suze heeft B.Nosy een collectie ontworpen met een duidelijke boodschap. B.Yourself! Iedereen mag namelijk zijn wie ie is, durf jezelf te zijn! Een gedeelte van de opbrengst van deze collectie gaat naar het goede doel: Stop Pesten Nu! B.Nosy zal per verkocht item 2 euro doneren. 

De kleuren zwart, wit en rood staan centraal in deze collectie, Het zijn de lievelingskleuren van Suze en het rood zit in de armbandjes die zij afgelopen zomer heeft verkocht voor de stichting, “Stop Pesten Nu”.

De grote boodschap van de collectie is B.Yourself.  Op een aantal items is deze tekst zichtbaar in spiegelbeeld. Een echte zelfreflectie. De verschillende kleuren die gebruikt zijn in het woord B.Yourself staan voor vrolijkheid, positiviteit en kracht. Sommige items zijn uniseks en we hebben ook volwassen maten van de T-shirts. 

Een leuk extra detail: bij aankoop van een kledingstuk uit de nieuwe lijn ontvangt de consument een “stoppen-met-pesten-armbandje”, ontworpen door Suze. 

Wanneer en waar verkrijgbaar?

De collectie zal vanaf februari 2021 te koop zijn bij verschillende B.Nosy verkooppunten. De verkooppunten zal B.Nosy t.z.t. vermelden op hun website, www.b-nosy.com, onder het kopje “B.Nosy Cares”. Zorg dat je er snel bij bent, want er is een gelimiteerde oplage!

Op 19 april 2021, tijdens de landelijke “stop pesten dag” zal Suze de cheque met daarop het bij elkaar gespaarde bedrag overhandigen aan de stichting: Stop Pesten Nu! 

 

 

Tip van de redactie

Heb je haast? Navigeer dan snel naar:Angela

► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

Tip Stop Pesten Nu

 

Breng snel een bezoekje aan ...

Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

► Ik word gepest, wat kan ik doen

 

 

Stichting Stop Pesten Nu is het enige Erkende Goede Doel tegen Pesten in Nederland!

CBFGoede Doelen NederlandANBIKBUnesco