Populair OnlyFans-model Diana Deets (24) pleegt zelfmoord | Stop Pesten NU

084-8340086

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Populair OnlyFans-model Diana Deets (24) pleegt zelfmoord

Het populaire OnlyFans-model Diana Deets heeft zichzelf op 24-jarige leeftijd van het leven beroofd. Verdere details rond de dood van het model zijn niet bekendgemaakt.

'Animepersonage'

Naast dat Deets als camgirl actief was op OnlyFans, was ze vooral bekend van haar Instagramaccount Coconut Kitty, waar ze ruim 5 miljoen volgers had. Aanvankelijk postte ze onbewerkte foto's van zichzelf op Instagram, maar na verloop van tijd begon ze vrijwel exclusief sterk bewerkte foto's van zichzelf te delen. In een interview met muziekblad Rolling Stone claimde het model dat ze een real-life animepersonage wilde creëren. "Ik wilde gewoon een fantasie creëren, een personage", aldus Deets. "Op die manier kon ik mijn identiteit geheimhouden en alsnog geld verdienen met mijn kunst." Ook bood het 'animepersonage' Deets de mogelijkheid om zich te distantiëren van alle kritiek die ze ontving over haar lichaam tijdens het cammen. "Als er werd gezegd dat ik mooi of lelijk ben, maakte het me niet uit, omdat ik letterlijk een personage heb gecreëerd."

Hevige kritiek

Hoewel het duidelijk te zien is dat de pikante foto's van het model bewerkt zijn, kreeg Deets door de jaren heen hevige kritiek te verduren. Zo werd ze beschuldigd van pedo-baiting, het aantrekken van pedofielen, vanwege het jonge uiterlijk van Coconut Kitty. Ook zouden haar foto's volgens velen schadelijk zijn voor het zelfbeeld van tienermeisjes. Zelf claimde Deets dat ze nooit mensen wilde aanspreken die zich aangetrokken voelen tot jonge meisjes en dat het in de media gebruikelijk is om foto's te bewerken.

Depressie

Deets onthulde in het interview met Rolling Stone ook dat ze leed aan een depressie. Het is niet bekend of de aanhoudende kritiek ervoor heeft gezorgd dat haar mentale gesteldheid verslechterde.

Hoewel het model op 12 februari overleed, werd haar dood pas een week later bekendgemaakt middels een post van een dierbare op haar Instagramaccount. "Het is oneerlijk. Het leven is oneerlijk. We wilden zo graag dat jullie haar hadden gekend zoals haar familie en vrienden haar hebben gekend. Zo was zo sterk en vriendelijk en had een hart van goud", zo valt te lezen in de Instagrampost.

Hulp bij depressie

Heb jij last van een depressie of andere psychische problemen? Het is heel belangrijk om hierover te praten. Neem contact op met Mind Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar via 0900-1450. Je kunt ook chatten, mailen of WhatsAppen voor advies en hulp via mindkorrelatie.nl.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfbeschadiging, zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

 

Bron FunX

Tip van de redactie

Heb je haast? Navigeer dan snel naar:Angela

► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

Tip Stop Pesten Nu

 

Breng snel een bezoekje aan ...

Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

► Ik word gepest, wat kan ik doen

 

 

Stichting Stop Pesten Nu is het enige Erkende Goede Doel tegen Pesten in Nederland!

CBFGoede Doelen NederlandANBIKBUnesco