Deze BN'ers zijn vroeger flink gepest | Stop Pesten NU

084-8340086

Deze BN'ers zijn vroeger flink gepest

In het kader van de landelijke Dag tegen Pesten (19 april jl) besteedde ook RTL Boulevard hier aandacht aan. Acteur Thomas Cammaert is de trotse ambassadeur van stichting Stop Pesten Nu. Pesten is een groot probleem onder jongeren. En daar weten deze bekende koppies alles van.

Deze BN'ers zijn vroeger flink gepest RTL Boulevard Landelijke Dag tegen Pesten 19 april

1. Mari van de Ven

De bekende visagist heeft een moeilijke tijd op school. Niet alleen zijn klasgenoten maken hem het leven zuur, ook zijn juffen maken de kleine Marie belachelijk! Inmiddels heeft hij geleerd om voor zichzelf op te komen en staat hij erboven.

2. Jamai Loman

Tijdens Idols staat Jamai volop in de spotlights en zijn alle meiden gek van hem. Dat is tijdens zijn schooltijd wel anders. De zanger wordt regelmatig uitgescholden voor homo. Dit maakt zo’n indruk op de kleine Jamai dat hij amper nog naar school durft

3. Charly Luske

De jonge Charly wordt vroeger nooit uitgenodigd voor partijtes van klasgenootjes: “Ik heb daar wel tranen om gelaten. Ligt dit nou aan mij? Of ligt dit aan hen”, zegt hij tijdens een interview. De situatie draait 180 graden als hij plotseling een mega groeispurt krijgt en letterlijk boven zijn pesters staat.

4. Sylvie Meis

De prachtige schone zit tegenwoordig lekker strak in haar vel. Toch vertelt ze in diverse media dat ze vroeger flink gepest is. En kijk haar nu eens! Wat zullen die pesters spijt hebben…

5. Kim Kötter

Het model verklapt op de première van de film Stuk dat ze vroeger flink gepest is. “Ik werd vroeger ‘botje’ genoemd”, laat ze weten. Gelukkig heeft Kim niets aan de pesterijen overgehouden en gaat de moeder van twee met een grote glimlach op haar gezicht door het leven.

6. Anita Witzier

Ook de presentatrice is regelmatig voor de leeuwen gegooid als tiener. Het gaat zelfs zó ver dat klasgenoten haar van tijd tot tijd van haar fiets aftrekken. Dit maakt de middelbareschooltijd van Anita tot een regelrechte hel: “Als mensen van je eigen leeftijd je afwijzen, dan doe je er blijkbaar niet toe.”

 

7. Chantal Janzen

De kersverse mama schittert op de Nederlandse televisie. Het is dan ook moeilijk voor te stellen dat ze vroeger het pispaaltje is van de klas. Kinderen zetten de presentatrice voor gek vanwege haar brilletje en sproetjes. Gelukkig is het helemaal goed gekomen met de blondine!

8. Georgina Verbaan

De actrice wordt tijdens haar jongere jaren gepest omdat ze een bijzondere stem heeft. Joke’s on them, want nu scoort ze klus na klus om tekenfilms in te spreken!

9. Tatum Dagelet

Je zou het niet zeggen, maar de stoere Tatum wordt op de basisschool flink gepest. “Er zaten een paar enorme pesters in mijn klas. Als ik ze nu tegen het lijf loop, zou ik nóg de neiging hebben ze een flinke tik te verkopen.”

 
 

Tip van de redactie

Heb je haast? Navigeer dan snel naar:Angela

► Scholen & Professionals Kenniscentrum Pesten in het Onderwijs

► Sportverenigingen Kenniscentrum Pesten in de Sport

► Werkgevers Kenniscentrum Pesten op het WerkJan Joost

► Ouderen Kenniscentrum Pesten in Woonzorgcentra

Tip Stop Pesten Nu

 

Breng snel een bezoekje aan ...

Kenniscentrum (Klassiek) Pesten 

Kenniscentrum Online pesten (cyberpesten)

Kennisbank & Downloadcentrum o.a. Beleid & Factsheets  / Handleidingen / Lesmaterialen Posters / Wetenschappelijke Onderzoeken 

► Ik word gepest, wat kan ik doen

 

 

Stichting Stop Pesten Nu is het enige Erkende Goede Doel tegen Pesten in Nederland!

CBFGoede Doelen NederlandANBIKBUnesco