Evan Naalden uit EOTB over heftig pestverleden: 'Ik was heel depressief' | Stop Pesten NU

084-0035994

Evan Naalden uit EOTB over heftig pestverleden: 'Ik was heel depressief'

In de nieuwe aflevering van ‘Talk To My Manager’ praat Evan, bekend van 'Ex on the Beach', openhartig over zijn jeugd. Zo kwam het regelmatig voor dat hij ondersteboven in de prullenbak werd gezet en met kauwgom in zijn haren naar huis moest. "Dat was best wel next level", doet hij een boekje open.

"Ik heb iedereen teruggepakt"

"Ik werd echt teringhard gepest”, vertelt Evan - iets wat hij achteraf wel begrijpt, maar dat keurt het natuurlijk niet goed. "Als dit in mijn klas had gezeten had ik die ook gepest", doelt hij op een oude foto van zichzelf met langere haren.

Op een gegeven moment liep het pesten zo uit de hand dat hij depressief werd en iemand Evan moest helpen zijn leven weer op de rails te krijgen. Naast hulp van een maatschappelijk werkster had hij in deze eenzame periode veel steun aan zijn online game vrienden, die hij elke dag sprak. 

Toch besloot hij zichzelf onder handen te nemen, te gaan sporten en de pester terug te pakken. Evan: "Ik had toen zo’n grote bek", vertelt hij. “Ik heb iedereen teruggepakt toen. En die mensen kom ik nu nog steeds tegen op festivals."

 

Bron RTL Boulevard

 

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):