Nicolette Kluijver: 'Mijn zoontje wordt gepest op school' | Stop Pesten NU

084-0035994

Nicolette Kluijver: 'Mijn zoontje wordt gepest op school'

Op Instagram laat Nicolette Kluijver weten dat haar vierjarige zoontje gepest wordt, omdat hij op ballet zit. De presentatrice heeft er genoeg van en doet een oproep aan alle ouders.

"Als je maar gelukkig bent!"

Jesse, het vierjarige zoontje van Nicolette, zit op ballet. Hoewel zijn moeder daar helemaal achterstaat, krijgt hij vervelende opmerkingen van andere kinderen op school. "Ik vind het zo erg dat mijn zoontje vandaag niet naar ballet durft omdat ze hem dan pesten!", schrijft de presentatrice bij een foto van haar zoontje in de balletstudio. 

Nicolette is er klaar mee en doet daarom een oproep aan alle ouders. "Vertel je kind vanavond voor het slapen gaan dat wat je doet of wie je bent niets uitmaakt, als je maar gelukkig bent!" Ook andere moeders en vaders delen de mening van de presentatrice. "Ik vind ‘m nu al de coolste en stoerste gast die er is", laat zanger Jim Bakkum weten. 

Giel Beelen reageert dat hij "zelf ook jarenlang op ballet gezeten", maar denkt dat het gepest bij hem meeviel omdat hij ook op voetbal zat. Kim Kötter vindt het ook zielig. "Hij is juist cool!!!", reageert de presentatrice. "Moeten we een jongensklasje maken? Zet ik Muck er ook op!" Rosanna Kluivert neemt het ook op voor Jesse. "Een kind heeft dat niet van zichzelf maar van ouders die bekrompen en kortzichtig zijn. Ik vind het super stoer." 
 

Bron RTL Boulevard

 

Tip om pesten met jonge kinderen te bespreken!

Wij hebben samen met Woezel en Pip een boek Stop Hou op geschreven om met jonge kinderen over pesten te praten, te bestellen bij BOL.com ook de online lesbrief is goed voor leerkrachten om pesten bespreekbaar te maken. Zie ook Les idee 183:Stop hou op met Woezel & Pip adhv lesbrief en boek

 

Doelgroep: 
Kinderen en jongeren
Ouders

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):