Ik STOP pesten nu campagnes | Stop Pesten NU

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Ik STOP pesten nu campagnes

De stichting zet zich hard in om iedereen vanuit de eigen Ik, verantwoordelijkheid te laten nemen om pesten te stoppen. Door het klein te maken kunnen wij het verschil uit maken.In plaats van te kijken wat scholen, ouders, het Ministerie of andere partijen zouden moeten doen, richten wij er ons op: Wat doe jij? Wat doe ik? Dit bereiken wij door middel van workshopsklasse middagenstudiemiddagenouderavonden en gastlessen. Wij sluiten deze activiteiten af met het zetten van handtekeningen zoals Stichting Stop Pesten Nu dit altijd doet, de welbekende verfhandtekening.

 

 

Met het zetten van deze handtekening beloven wij onszelf dat wij pesten gaan stoppen. Dit pesten stoppen kan zijn door er wat van te zeggen als je het ziet gebeuren, of dat je hulp gaat halen, je kunt het slachtoffer steun bieden en nog vele andere oplossingen zijn mogelijk. Met deze handtekening verklaar je Ik stop pesten nu! Wij willen iedereen individueel de eigen verantwoordelijkheid op laten pakken door te zeggen: Ik STOP pesten nu! Sommigen kiezen ervoor om zelfs duidelijk zichtbaar de Ik STOP pesten nu! armband te dragen zoals ook deze BN'ers hem al hebben. Wij beginnen klein door iedereen bij de eigen IK te laten starten en hiermee een inspirerend voorbeeld te zijn voor anderen.

 


Mainstreet met Ik STOP pesten nu armband bij opname Dag tegen Pesten BNN

 

 

 

 

 

 

Met de Ik STOP pesten nu armband: Sander Boschker, keeper FC Twente en MainStreet Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden (bij KRO/BNN 'Zeg dag tegen pesten' )